Doneaza si tu pentru Sinistratii din Moldova!

COMUNICAT UNIFERO – AJUTOR PENTRU ROMANIA 2008

Avind in vedere inundatiile catastrofale cu care se confrunta populatia din teritoriile de nord ale Romaniei – cele mai afectate fiind zonele Sucevei si Viseului de Sus, unde mii de locuitori au fost evacuati si apele continua sa faca ravagii, UNIUNEA INTERNATIONALA A FEMEILOR ROMANE, UNIFERO, Inc., organizatie non profit inregistrata in Statele Unite, initiaza campania pentru stringerea de fonduri in vederea ajutorarii femeilor, a familiilor lor din zonele sinistrate.

In urma informatiilor primite ieri, 29 iulie 2008 din partea reprezentantelor organizatiei,

UNIFERO se concentreaza pe comuna Radauti Prut (jud.Botosani), aflata pe lunca Prutului, in apropiere de barajul Stanca-Costesti: 320 case sub ape, din care 120 s-au daramat deja, peste 500 de sinistrati.

Conturile in care se pot face donatii sint: Sumele in lei se vireaza, in contul RO34CECESV0102RON0205726 (atentie la O si 0), cod BIC CECEROBUXXX, (atentie Gusetu Mariana), iar cele in euro si $ in contul UNIFERO nr. 2000032279247, cod SWIFT-PNBPUS 33, routing number 061000227 , deschis la Wachovia Bank, Atlanta, Georgia, USA.

Sumele donate vor fi facute publice pe website-ul organizatiei la www.unifero.org si vor fi folosite in vederea procurarii de produse de imediata necesitate care ne-au fost indicate de reprezentantele noastre din teritoriile respective: produse de igiena, alimente neperisabile, etc. Acestea vor fi puse la dispozitia celor sinistrati identificati din zonele respective, prin reprezentantele UNIFERO aflate in legatura cu agentiile de ajutor abilitate.

Informatii concrete despre folosirea acestor fonduri (bunuri cumparate, mod de distributie, destinatari, fotografii si declaratii) vor fi postate operativ pe website.

Sa nu uitam pe cei care au nevoie de noi!

Smaranda Cazan-Livescu

Fondator si Presedinte UNIFERO

Reclame

2 comentarii

 1. 1 – 5 august 2008. DISPERAREA ALTOR OAMENI AMĂRÂŢI
  Beatrice, fetiţa de doar 4 ani, care are cancer la ficat, este la clinica din Lyon. Fetitei i s-a facut o ecografie care a aratat trei pete pe ficat. Marti este programata pentru un scanner computer tomograf. Beatrice va trebui sa faca o punctie-biopsie, analiza necuprinsa initial in devizul de cheltuieli. Aceasta investigatie necesita anestezie si, de aceea, minim o zi de spitalizare. Costul punctiei, al biopsiei si al zilei de spitalizare se ridica la 2.250 de euro. Până marti, 5 august 2008, Beatrice are nevoie de aceşti bani. Mama fetitei e deznadajduita. Ii vine greu sa mai creada ca cineva ii va mai sari in ajutor copilului ei…
  Daca puteţi să o ajutaţi pe Beatrice:
  BRD – sucursala Breaza, Prahova
  EURO: RO 57 BRDE 300 SV 41 65 14 83 000
  RON: RO 26 BRDE 300 SV 41 65 11 33 000
  USD: RO 49 BRDE 300 SV 41 65 16 43 000
  TITULAR: ANGHEL IULIANA
  Telefon 0731 613 008
  *
  Mai multe amănunte la Andreea:
  http://sminchy.wordpress.com/2008/08/01/contra-cronometru
  http://sminchy.wordpress.com/category/ajutor-umanitar/beatrice
  Beatrice la „Poveştiri adevărate” – la Acasă TV:
  http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-o-fetita-bolnava-de-cancer-are-nevoie-de.html
  *

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s