Putem salva o fetita de doar 5 ani ce poate muri de leucemie!

Cu un simplu telefon la teledon putem dona 3,5,10 euro pentru A SALVA VIATA UNEI FETITE !

„Din pacate nu mai avem prea mult timp . Este ingrozitor sa spui nu mai este timp destul pentru a salva un copil de la moarte dar asta este crudul adevar.
Noi suntem doar niste oameni simpli pentru care fetita lor reprezinta TOTUL. Si am face TOTUL. Nimic nu mai are valoare acum decat viata Ramonei. Pentru ea traim, numai si numai pentru ea. Vom lupta pana la capat atata timp cat vor mai exista sanse.

Ingerasul nostru se afla si acum in tratament la Spitalul Fundeni, clinica de pediatrie , etaj 6 salon 607 si astepta o minune ca sa o salveze. Orice ajutor in sensul de relatii la Ministerul Sanatatii pentru acceptarea si rezolvarea dosarului, sau la fundatii umanitare ca cea a D-lui Becali, a Andreei Marin, a Mihaelei Radulescu,etc.,la ziare si reviste ce pot face publica povestea, la artisti ce vor sa apara intr-un mic spectacol in care pot fi stranse ceva fonduri (am deja acceptul lui Ovidiu Lipan – Tandarica ), la televiziuni private (am fost deja la B1 si am prezentat in direct cazul Ramonei), la alte spitale sau clinici din strainatate, etc., este binevenit si aveti sansa sa salvati un copil nevinovat care are clipe numerate.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s