CORNEL CONSTANTINIU ARE URGENT NEVOIE DE BANI SAU MOARE

URGENT URGENT URGENT

la antena 1 la Acces Direct de azi- reportaj:

ARTISTUL nostru Cornel Constantiniu are nevoie de 30 000 EUR pina vineri 16 oct dimineata SAU MOARE

inteleg ca e la un spital din viena, conectat la aparate si BATERIILE ACESTORA SE TERMINA IN MAX 3 ZILE. TREB INLOCUITE SI EL OPERAT SAMBATA

cont RO92UGBI0000082003678 ron garanti bank suc titulescu !!!

PUNETI ORICE SUMA PUTETI, DATI MAI DEPARTE linkul, TREBUIE SA L SALVAM !!!

POZA DIN EMISIUNE CU CONTUL bancar – aici

ARTICOL PRESA – VIATA LUI CORNEL CONSTANTINIU COSTA 32000 EURO

Reclame

S-o salvam pe Alexandra, de 4 anisori, cu mici donatii !

Alexandra, de 4 anisori, are cancer !
Sa donam cite o suma mica cel putin, sunand simplu la telefoanele de mai jos, in reteaua Romtelecom:

0900 900 030 – pt 10 euro
0900 900 035 – pt 5 euro
0900 899 932 – pt 2 euro

pt sume mai mari, aveti contul in filmulet…

FITI MOS CRACIUN SI DARUITI VIATA UNEI FETITE DE DOAR 4 ANISORI…

Cautam ONG care sa gestioneze donatiile pentru cauzele umanitare

Isabelle vine cu o idee extraordinara : un teledon si o CAMPANIE PERMANENTA – unde cu totii sa donam lunar un banut sa ne ajutam semenii – COPII, TINERI, BATRANI – PE MOARTE SAU CU BOLI FOARTE GRAVE si care, din cauza birocratiei si coruptiei, ajung sa dispere impreuna cu familiile lor, de neputinta, intr-o tara bolnava sus, la guvernare, dar si mai jos, intr-un sistem incompetent si corupt, incapabil sa aplice legile pentru binele cetateanului…

HAIDETI SA GANDIM O CAMPANIE PERMANENTA CUMVA – care sa mearga VIRAL, PE TOATE site-urile si BLOGURILE celor cu suflet si de unde banii stransi sa ajunga LA TIMP, la toti cei ce au viata in pericol ! Nu sa mai astepte dupa niste autoritati impotente si indiferente !!! cum sa strangem insa banii prin internet de la voluntari ?? sa ne fie tuturor mult mai ieftin si facil ? in acelasi timp transparent ? IDEI – CEVA ? Paypal ? sau …?

Eu nu as pune insa STATUL sau vreo primarie sa conduca campania asta permanenta. sunt complet incompetenti plus mult prea corupti pentru asa ceva… Ei se joaca cu vietile noastre oricum zi de zi… fara sa le pese nici cat negru sub unghie de ce copil sau tanar moare cu zile… NU !

Ne trebuie un ONG de maxima incredere care sa gestioneze banii si un site specializat unde acel ONG sa scrie ZILNIC incasarile, de unde vin si catre ce caz disperat merg banii – totul EXTREM DE BINE DOCUMENTAT inclusiv cu actele celor ce au beneficiat de ajutor, date de contact complete si rezultatul sponsorizarii. voi scrie pe liste de ONG-uri sa vedem cine poate face asa ceva, daca exista in Romania… daca nu, putem apela chiar la romani din afara sau chiar la straini, de ce nu? SAU POATE AR TREBUI SA CEREM ASTA POLITICIENILOR, UN PROGRAM DE ‘AJUTOR DE SUPRAVIETUIRE AL ROMANILOR” ! ne-ar auzi cineva ? slabe sanse…:(

E nevoie urgenta de mijloc transport pentru ajutoare sinistrati

P.S. REZOLVAT INTRE TIMP !

AVEM NEVOIE URGENT DE UN MIJLOC DE TRANSPORT – un camion ceva sau cateva masini
pentru a duce AJUTOARE CATRE SINISTRATII DIN MOLDOVA.

stiti pe cineva cu o firma de transport sau o masina mare care poate ajuta in acest sens ?

avem deja sute de saci stransi cu lucrusoare pentru copii si adulti, inclusiv paturi si plapumi,
si trebuie sa-i ducem urgent, pentru ca locatia unde sunt acum trebuie eliberata urgent

LOCATIA LOR : Calea Giulesti, nr. 456, sector 6, Bucuresti

PUNCT REPER : capatul tramvaiului 44

CONTACT : OANA MONICA NAE 0721 313 736.

Putem salva o fetita de doar 5 ani ce poate muri de leucemie!

Cu un simplu telefon la teledon putem dona 3,5,10 euro pentru A SALVA VIATA UNEI FETITE !

„Din pacate nu mai avem prea mult timp . Este ingrozitor sa spui nu mai este timp destul pentru a salva un copil de la moarte dar asta este crudul adevar.
Noi suntem doar niste oameni simpli pentru care fetita lor reprezinta TOTUL. Si am face TOTUL. Nimic nu mai are valoare acum decat viata Ramonei. Pentru ea traim, numai si numai pentru ea. Vom lupta pana la capat atata timp cat vor mai exista sanse.

Ingerasul nostru se afla si acum in tratament la Spitalul Fundeni, clinica de pediatrie , etaj 6 salon 607 si astepta o minune ca sa o salveze. Orice ajutor in sensul de relatii la Ministerul Sanatatii pentru acceptarea si rezolvarea dosarului, sau la fundatii umanitare ca cea a D-lui Becali, a Andreei Marin, a Mihaelei Radulescu,etc.,la ziare si reviste ce pot face publica povestea, la artisti ce vor sa apara intr-un mic spectacol in care pot fi stranse ceva fonduri (am deja acceptul lui Ovidiu Lipan – Tandarica ), la televiziuni private (am fost deja la B1 si am prezentat in direct cazul Ramonei), la alte spitale sau clinici din strainatate, etc., este binevenit si aveti sansa sa salvati un copil nevinovat care are clipe numerate.”

Doneaza si tu pentru Sinistratii din Moldova!

COMUNICAT UNIFERO – AJUTOR PENTRU ROMANIA 2008

Avind in vedere inundatiile catastrofale cu care se confrunta populatia din teritoriile de nord ale Romaniei – cele mai afectate fiind zonele Sucevei si Viseului de Sus, unde mii de locuitori au fost evacuati si apele continua sa faca ravagii, UNIUNEA INTERNATIONALA A FEMEILOR ROMANE, UNIFERO, Inc., organizatie non profit inregistrata in Statele Unite, initiaza campania pentru stringerea de fonduri in vederea ajutorarii femeilor, a familiilor lor din zonele sinistrate.

In urma informatiilor primite ieri, 29 iulie 2008 din partea reprezentantelor organizatiei,

UNIFERO se concentreaza pe comuna Radauti Prut (jud.Botosani), aflata pe lunca Prutului, in apropiere de barajul Stanca-Costesti: 320 case sub ape, din care 120 s-au daramat deja, peste 500 de sinistrati.

Conturile in care se pot face donatii sint: Sumele in lei se vireaza, in contul RO34CECESV0102RON0205726 (atentie la O si 0), cod BIC CECEROBUXXX, (atentie Gusetu Mariana), iar cele in euro si $ in contul UNIFERO nr. 2000032279247, cod SWIFT-PNBPUS 33, routing number 061000227 , deschis la Wachovia Bank, Atlanta, Georgia, USA.

Sumele donate vor fi facute publice pe website-ul organizatiei la www.unifero.org si vor fi folosite in vederea procurarii de produse de imediata necesitate care ne-au fost indicate de reprezentantele noastre din teritoriile respective: produse de igiena, alimente neperisabile, etc. Acestea vor fi puse la dispozitia celor sinistrati identificati din zonele respective, prin reprezentantele UNIFERO aflate in legatura cu agentiile de ajutor abilitate.

Informatii concrete despre folosirea acestor fonduri (bunuri cumparate, mod de distributie, destinatari, fotografii si declaratii) vor fi postate operativ pe website.

Sa nu uitam pe cei care au nevoie de noi!

Smaranda Cazan-Livescu

Fondator si Presedinte UNIFERO